Με μεγάλη επιτυχία έγινε το ''ΠΑΖΑΡΙ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ στον Μονόλοφο.

Αποκλειστικά στα ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ του ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Μέλη του Αναπτυξιακού Συλλόγου Μονολόφου στο περίπτερό τους μαζί με τα εκλεκτά τους προϊόντα. 

Ετοιμασίες για το βραδινό παραδοσιακό γλέντι.

Από αριστερά η Σίσσυ Στρατηγούση, στο κέντρο ο Μιχάλης Τσολάκης, δεξιά η Δέσποινα Στρατηγούση.

Το βραδινό γλέντι.

Το βραδινό γλέντι.

Το βραδινό γλέντι.

Μέλη του Συλλόγου

Μέλη του Συλλόγου Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Μονολόφου ιδρύθηκε το 2014 έχοντας ως σκοπό να περιβάλει κάτω από την ομπρέλα του δράσεις και δραστηριότητες οι οποίες να αφορούν το σύνολο των κατοίκων του μικρού αυτού χωριού, αλλά και των κατοίκων των γύρω περιοχών.
     Έτσι λοιπόν πέρα από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, τα τμήματα παραδοσιακών χορών, τη θεατρική ομάδα , τη δανειστική βιβλιοθήκη , τις κοινωνικές δράσεις και τις πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Μονολόφου φέτος πραγματοποίησε ένα νέο βήμα και προχώρησε σε μια μικρή παραγωγή παραδοσιακών ζυμαρικών όπως Τραχανά, Γιουφκά , Χυλοπίτες και Μακαρίνα. 
    Τα μέλη του Αναπτυξιακού Συλλόγου προχώρησαν σε αυτή τη κίνηση καθώς ο Μονόλοφος είναι ένα γεωργοκτηνοτροφικό χωριό και οι κάτοικοι του είναι λάτρεις των παραδοσιακών προϊόντων . Κάθε χρόνο όλες οι οικογένειες φτιάχνουν αυτά τα προϊόντα γι προσωπική τους χρήση, και φέτος πάρθηκε η απόφαση να γίνει μια πιο οργανωμένη κίνηση  η οποία ευελπιστούν τα μέλη του Συλλόγου να έχει και συνέχεια καθώς τα αποτελέσματα από το παζάρι ήταν άκρως επιτυχημένα...

Θεοδούλης Σπύρος .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου